Print

Seahouses Community Centre

We have recently completed the 2nd phase of refurbishments to the Centre, having completed the 1st phase in 2010. We have worked closely with the Seahouses Development Trust who gained funding for the project. The works so far have included upgrading of the disabled access, toilet & kitchen facilities and decoration throughout. The thermal properties within the building have been upgraded, to complement the installation of Solar PV panels. A new steel supported mezzanine area with cafe, meeting room and storage facilities have been added, to hopefully increase the occupation of the centre.

The 3rd phase of the development is seeking funding at present. The plan is to carry the mezzanine floor throughout the hall to increase the usable space. It is hoped that the Village library will locate to the building on completion.